Nieuws 9 maart 2018

Transform Data International en Mior ICT lanceren DigitaalDossierbeheer.nl

MIOR ICT Diensten en Transform Data International hebben de handen ineen geslagen en bieden het MKB een totaaloplossing aan onder de naam DigitaalDossierbeheer.nl

Anno 2018 wordt er ook van het MKB verwacht dat ze aandacht besteden aan het efficiënt en veilig werken met data en documenten. De verordening voor gegevensbescherming (AVG), die binnenkort van kracht wordt, onderstreept dit nog eens. DigitaalDossierbeheer.nl is volledig gebaseerd op Microsoft Office 365. Door zo veel mogelijk gebruik te maken van bestaande producten zoals Outlook en Office is een zeer gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing gerealiseerd voor het digitaal organiseren van dossiers. Ook de benodigde hardware en infrastructuur wordt volledig beheerd, is er dus sprake van één aanspreekpunt voor de ondernemer.

MIOR ICT diensten is opgericht in 1994 en levert ICT oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. “Door deze samenwerking aan te gaan met Transform Data, dé specialist op het gebied van digitaal dossierbeheer, kunnen we een totaaloplossing aanbieden voor de eindgebruikers” zegt Marc Lammers, commercieel directeur. “We werken al bij enkele klanten samen op een zeer prettige en natuurlijke complementaire wijze. Dit heeft ons doen besluiten om met Transform Data deze gezamenlijke dienst te lanceren”.

Rob Kubben, managing partner bij Transform Data: “Onze oplossing wordt veel gebruikt door grote organisaties terwijl deze ook zeer geschikt is voor het MKB. Door samen te werken met MIOR ICT kunnen we eindelijk invulling geven aan de vraag die we uit het MKB krijgen. Een totaaloplossing die zorgt voor volledige ontzorging!

Meer informatie over Digitaal Dossierbeheer is beschikbaar op: www.digitaaldossierbeheer.nl

bekijk ook

gerelateerde artikelen

data security
Beveiliging 16 april 2020

Praktische tips om je beveiliging flink te verbeteren

Naar bericht
surface-stand-915×1030-1
Nieuws 6 februari 2020

Mior ICT open dag 2020

Naar bericht
mior25jaar-aandenken
Nieuws 1 april 2019

Mior ICT diensten viert haar 25e verjaardag

Naar bericht

Vragen of meer informatie?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze specialisten.

Wij helpen u graag
Bel ons.